Kern: Temse – Putse 16-25

Na een studieronde en een gelijk opgaand eerste kwartier met 6-7 tussenstand nam Putse resoluut het heft in handen. Een aan hoog tempo spelend Putse drukte de thuisploeg helemaal weg en bouwde een 7-11 voorsprong uit bij de

rust.

In de tweede helft trachtte de Oostvlamingen wat meer tegenstand te bieden maar geelblauw gaf geen krimp. Integendeel, ditmaal vlot raakschietend liepen ze vlot uit naar 12-18 met nog 10 minuten te spelen. Meteen was de wedstrijd gespeeld en liep de stand nog op naar 16-25.

Axel Van Genechten scoorde 6 keer. Kelly Naveld en Arne Beeck 5 keer. Tijs Geens maakte er 4 en broer Seppe 3. Nele Nauwelaers met 2 maakte de 25 vol.

32 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

Volg ons

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte