Kern: Temse – Putse 16-25

Na een studieronde en een gelijk opgaand eerste kwartier met 6-7 tussenstand nam Putse resoluut het heft in handen. Een aan hoog tempo spelend Putse drukte de thuisploeg helemaal weg en bouwde een 7-11 voorsprong uit bij de

rust.

In de tweede helft trachtte de Oostvlamingen wat meer tegenstand te bieden maar geelblauw gaf geen krimp. Integendeel, ditmaal vlot raakschietend liepen ze vlot uit naar 12-18 met nog 10 minuten te spelen. Meteen was de wedstrijd gespeeld en liep de stand nog op naar 16-25.

Axel Van Genechten scoorde 6 keer. Kelly Naveld en Arne Beeck 5 keer. Tijs Geens maakte er 4 en broer Seppe 3. Nele Nauwelaers met 2 maakte de 25 vol.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte