Kern: Putse - Sikopi 20-23

Een zenuwachtig gestart Putse moest vanaf de eerste minuut achtervolgen in deze wedstrijd met de tweede plaats als inzet. Na een 2-4 op de tiende minuut en vijf minuten later 5-6 bouwden de bezoekers in twee minuten een 4-puntenkloof uit, 5-9.

Putse wilde reageren maar botsten op een hard verdedigend team. Gevolg was een 8-11 achterstand bij de rust. Deze deed wel deugd want het verschil werd kleiner na 10 minuutjes, 13-15.

Maar de bezoekers met veel meer routine op het veld liepen uit naar 14-20. Een afstraffing vrezend ging Putse toch in de achtervolging en een drietal minuten voor het einde werd het even spannend met 19-21. Maar Sikopi

hield in de laatste minuten het hoofd koel en namen de puntjes mee.

Topschutter werd Seppe Geens met 8 treffers.Arne Beeck scoorde 3 keer.

Met 2 korven: Axel Van Genechten,Kelly Naveld, Robin Thierie en