Kern: Putse - Vobako 25-13

Met een verschroeiend tempo zette Putse het Kempische Vobako Lichtaart op een 9-0 achterstand na 10 minuten wedstrijd. Het gevolg was dat er van spanning geen sprake was en de bezoekers toch wat konden tegenscoren. Via een 13-3 stand halverwege de eerste helft ging het naar 15-6 bij de rust.

Ook hierna bleef het meesterschap bij geelblauw maar de score liep niet meer zo snel op. Een kwartier ver in de tweede helft, bij 22-10, kwamen reeds de applausvervangingen en kon Vobako toch nog wat tegenscoren.

Robin Thierie, Seppe Geens en Axel Van Genechten scoorden 5 keer. Nele Risch 3 keer, Kelly Naveld en Arne Beeck 2 keer. Amber Engels, Tijs Geens en Ruben Nicasi maakten de 25 vol.

Zondag staat de tweede plaats op het spel met de komst van Sikopi.

26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

Volg ons

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte