Kern: Putse - Vobako 25-13

Met een verschroeiend tempo zette Putse het Kempische Vobako Lichtaart op een 9-0 achterstand na 10 minuten wedstrijd. Het gevolg was dat er van spanning geen sprake was en de bezoekers toch wat konden tegenscoren. Via een 13-3 stand halverwege de eerste helft ging het naar 15-6 bij de rust.

Ook hierna bleef het meesterschap bij geelblauw maar de score liep niet meer zo snel op. Een kwartier ver in de tweede helft, bij 22-10, kwamen reeds de applausvervangingen en kon Vobako toch nog wat tegenscoren.

Robin Thierie, Seppe Geens en Axel Van Genechten scoorden 5 keer. Nele Risch 3 keer, Kelly Naveld en Arne Beeck 2 keer. Amber Engels, Tijs Geens en Ruben Nicasi maakten de 25 vol.

Zondag staat de tweede plaats op het spel met de komst van Sikopi.