Kern: Putse - Vobako 25-13

Met een verschroeiend tempo zette Putse het Kempische Vobako Lichtaart op een 9-0 achterstand na 10 minuten wedstrijd. Het gevolg was dat er van spanning geen sprake was en de bezoekers toch wat konden tegenscoren. Via een 13-3 stand halverwege de eerste helft ging het naar 15-6 bij de rust.

Ook hierna bleef het meesterschap bij geelblauw maar de score liep niet meer zo snel op. Een kwartier ver in de tweede helft, bij 22-10, kwamen reeds de applausvervangingen en kon Vobako toch nog wat tegenscoren.

Robin Thierie, Seppe Geens en Axel Van Genechten scoorden 5 keer. Nele Risch 3 keer, Kelly Naveld en Arne Beeck 2 keer. Amber Engels, Tijs Geens en Ruben Nicasi maakten de 25 vol.

Zondag staat de tweede plaats op het spel met de komst van Sikopi.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte