• Bestuur

Persbericht: Nieuwe trainer seizoen 2018-2019

Met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 gaat Putse KC samenwerken met Jelle De Laet als hoofdtrainer voor hun kernteams.

Samen met Jelle is Putse KC nog op zoek naar een assistent trainer.

Jelle De Laet:

Vanaf volgend seizoen zal mijn uitdaging als hoofdcoach bij Putse KC liggen en neem ik afscheid van ASKC.

Ik bedank hen voor de ondersteuning en samenwerking die we afgelopen 2 jaar hebben gehad.

Zij zullen komende jaren hard verder werken aan de toekomst van de club, waarvan ik een deel heb van kunnen uitmaken. Hopelijk kunnen ze die trend & visie verderzetten.

De betrachting bij Putse zal liggen op het verder uitbouwen van het mooie werk dat Kevin en Stefaan hebben neergezet.

Komende dagen zal ik dus starten met de zoektocht naar een assistent-coach en kijk dus enorm uit naar een samenwerking met een gedreven groep en talenten.