Kern: Putse - Meeuwen 20-25

Putse wist dat Meeuwen op revanche uit was na hun nederlaag in de veldcompetitie op het veld van Putse. Putse begon goed aan de wedstrijd en na twee minuten stond het 3-0. Daarna kwam Meeuwen in de match.

Na twaalf minuten kwamen ze terug tot op 1 doelpunt. Putse kon daarna even de kloof terug vergroten tot 3 doelpunten. Toen ging een speler van Meeuwen reclameren tegen de lijnscheidsrechter. Deze reageerde bizar zodat de scheidsrechter de raad van de bondsverantwoordelijke moest vragen.

Nadat hij de twee kapiteins bij zich had geroepen kon de wedstrijd na 5 minuten terug beginnen. De rust kwam Putse niet ten goede. Op slag van rust kwam Putse achter, 10-11.

Dit kwam Putse niet echt meer te boven in de tweede helft. Na twaalf minuten hadden ze zelf een achterstand van 7 doelpunten. Hoe dat Putse ook maar probeerde, veel dichter dan 5 doelpunten kwamen ze niet.

De einduitslag werd dan ook 20-25. Scoorden voor Putse: Robin Thierie 6 keer, Arne Beeck, Jarne Hendrickx en Seppe Geens 3 keer, Axel van Genechten 2 keer verder scoorden elk 1 keer Amber Engels, Kelly Naveld en Nele Rish.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte