Kern: Minerva - Putse 23-27

In sporthal Het Rooi in Berchem kreeg Putse in de eerste minuut reeds 2 korven te slikken. Meteen een verwittiging dat het wel eens een moeilijke wedstrijd kon worden. Al stelde geelblauw snel orde op zaken, de ganse eerste helft ging de score gelijk op.

Met een 10-10 stand na 20 minuten kon Putse toch wat meer zijn wil opdringen met een 11-13 stand als gevolg en 12-14 bij de rust.

De thuisploeg kwam best uit de kleedkamers en na enkele minuten stond het 17-16. Maar dan kwam de Putse fysiek bovendrijven. Langszaam maar zeker moest Minerva terrein prijsgeven en de stand liep op naar 19-22. Even nog spartelde de thuisploeg tegen en naderde weer tot op 1 korf.

De laatste 10 minuten waren helemaal voor Putse dat de voorsprong uitbouwde en met een rekord aantal korven won. Volgende zondag komt Meeuwen op bezoek en dat belooft een zeer spannende strijd in de Putse sporthal.

Scoorden: Arne Beeck 10 korven, Axel Van Genechten 5, Seppe Geens 4, Robin Thierie 3 korven. Verder nog de dames Amber Engels en Kelly Naveld 2 keer, Nele Rish 1 keer.