Kern: Minerva - Putse 23-27

In sporthal Het Rooi in Berchem kreeg Putse in de eerste minuut reeds 2 korven te slikken. Meteen een verwittiging dat het wel eens een moeilijke wedstrijd kon worden. Al stelde geelblauw snel orde op zaken, de ganse eerste helft ging de score gelijk op.

Met een 10-10 stand na 20 minuten kon Putse toch wat meer zijn wil opdringen met een 11-13 stand als gevolg en 12-14 bij de rust.

De thuisploeg kwam best uit de kleedkamers en na enkele minuten stond het 17-16. Maar dan kwam de Putse fysiek bovendrijven. Langszaam maar zeker moest Minerva terrein prijsgeven en de stand liep op naar 19-22. Even nog spartelde de thuisploeg tegen en naderde weer tot op 1 korf.

De laatste 10 minuten waren helemaal voor Putse dat de voorsprong uitbouwde en met een rekord aantal korven won. Volgende zondag komt Meeuwen op bezoek en dat belooft een zeer spannende strijd in de Putse sporthal.

Scoorden: Arne Beeck 10 korven, Axel Van Genechten 5, Seppe Geens 4, Robin Thierie 3 korven. Verder nog de dames Amber Engels en Kelly Naveld 2 keer, Nele Rish 1 keer.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte