Kern: Putse - Leuven 21-15

In de tweede thuiswedstrijd van Putse was er een studieronde van een tiental minuten met 4-4 als gevolg. Vanaf dan verhoogde de thuisploeg het tempo en kreeg Leuven het moeilijk. Putse liep dan ook uit tot 7-4. De bezoekers voelden het gevaar en trachtten te repliceren en kwamen terug tot op 1 korf, 7-6.

Maar dan sloeg geelblauw keihard toe en bij de rust stond er 12-7 op het scorebord.

In de tweede helft controleerde Putse de wedstrijd. Om beurten scoorden de teams maar na een kwartier liep het verschil op tot 8 korven en bleek de wedstrijd gespeeld. Leuven antwoordde nog even, maar de Putse zege werd niet meer bedreigd. Topschutter was Robin Thierie met 6 stuks gevolgd door Axel Van Genechten met 5. Seppe Geens, Kelly Naveld en Karen Naveld scoorden 3 korven. Kapitein Arne Beeck scoorde 1 keer.

34 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

• Black Youtube Icoon