Kern: Putse - Leuven 21-15

In de tweede thuiswedstrijd van Putse was er een studieronde van een tiental minuten met 4-4 als gevolg. Vanaf dan verhoogde de thuisploeg het tempo en kreeg Leuven het moeilijk. Putse liep dan ook uit tot 7-4. De bezoekers voelden het gevaar en trachtten te repliceren en kwamen terug tot op 1 korf, 7-6.

Maar dan sloeg geelblauw keihard toe en bij de rust stond er 12-7 op het scorebord.

In de tweede helft controleerde Putse de wedstrijd. Om beurten scoorden de teams maar na een kwartier liep het verschil op tot 8 korven en bleek de wedstrijd gespeeld. Leuven antwoordde nog even, maar de Putse zege werd niet meer bedreigd. Topschutter was Robin Thierie met 6 stuks gevolgd door Axel Van Genechten met 5. Seppe Geens, Kelly Naveld en Karen Naveld scoorden 3 korven. Kapitein Arne Beeck scoorde 1 keer.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte