Kern: Putse - Temse 20-16

In de openingspartij van de indoorcompetitie ontving Putse het Oostvlaamse Temse. En die waren van plan de thuisploeg het leven zuur te maken. En dat lukte in het begin van de wedstrijd want Putse moest harken om de stand in evenwicht te houden.

Dat lukte een kwartier tot een 6-5 stand. Geelblauw drukte dan plots even door en liep in no-time uit naar 9-5. Temse gaf zich echter niet gewonnen en kwam terug tot op 1 korf, maar naar de rust toe liep Putse weer uit naar 13-9.

In de herneming trachtte de bezoekers druk te zetten op de Putse verdediging maar de achterstand milderen lukte niet, integendeel, na 16-12 liep Putse verder uit naar 20-14. Met 2 toevalstreffers in de laatste minuut konden de bezoekers de nederlaag nog verzachten.

Arne Beeck scoorde 5 keer, gevolgd door Axel Van Genechten en Robin Thierie met 4 korven.Seppe Geens trof 3 keer raak. Amber Engels met 2 korven en de zusjes Kelly en Karen Naveld met 1 korf maakten de 20 vol.