Kern: Putse - Temse 20-16

In de openingspartij van de indoorcompetitie ontving Putse het Oostvlaamse Temse. En die waren van plan de thuisploeg het leven zuur te maken. En dat lukte in het begin van de wedstrijd want Putse moest harken om de stand in evenwicht te houden.

Dat lukte een kwartier tot een 6-5 stand. Geelblauw drukte dan plots even door en liep in no-time uit naar 9-5. Temse gaf zich echter niet gewonnen en kwam terug tot op 1 korf, maar naar de rust toe liep Putse weer uit naar 13-9.

In de herneming trachtte de bezoekers druk te zetten op de Putse verdediging maar de achterstand milderen lukte niet, integendeel, na 16-12 liep Putse verder uit naar 20-14. Met 2 toevalstreffers in de laatste minuut konden de bezoekers de nederlaag nog verzachten.

Arne Beeck scoorde 5 keer, gevolgd door Axel Van Genechten en Robin Thierie met 4 korven.Seppe Geens trof 3 keer raak. Amber Engels met 2 korven en de zusjes Kelly en Karen Naveld met 1 korf maakten de 20 vol.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte