U16B: Putse - AKC

Op de laatste speeldag van de voorrondes op het veld ontving Putse AKC. Na een paar minuten stond Putse al achter met 0-2. Maar daarna scoorde Jolien een penalty en Dries schoot de daaropvolgende aanval een shot binnen. Dat waren meteen ook alle goals van Putse voor de rust, want AKC scoorde daarna een shot en twee doorlopers. 2-5 met de rust.

Na de rust liep AKC zelfs nog verder uit met 2 shots. Putse staat nu 2-7 achter. De volgende goal was er een van Jenne met een shot achter de paal schiet hij de 3-7 binnen, en Selina maakte een mooie goal met een doorloper.

Jolien deed een goeie doorloper en maakte zo haar tweede van de dag. Putse was al genaderd tot op 5-7. Daarna fluit de scheids een penalty voor AKC en die ging er spijtig genoeg in. Een heer van AKC scoorde ook nog een doorloper. De laatste goal voor Putse was een fantasiebal van Dries. Maar op het einde scoorde AKC nog twee keer.

De eindscore Putse-AKC 6-11.

22 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte