U16B: Putse - AKC

Op de laatste speeldag van de voorrondes op het veld ontving Putse AKC. Na een paar minuten stond Putse al achter met 0-2. Maar daarna scoorde Jolien een penalty en Dries schoot de daaropvolgende aanval een shot binnen. Dat waren meteen ook alle goals van Putse voor de rust, want AKC scoorde daarna een shot en twee doorlopers. 2-5 met de rust.

Na de rust liep AKC zelfs nog verder uit met 2 shots. Putse staat nu 2-7 achter. De volgende goal was er een van Jenne met een shot achter de paal schiet hij de 3-7 binnen, en Selina maakte een mooie goal met een doorloper.

Jolien deed een goeie doorloper en maakte zo haar tweede van de dag. Putse was al genaderd tot op 5-7. Daarna fluit de scheids een penalty voor AKC en die ging er spijtig genoeg in. Een heer van AKC scoorde ook nog een doorloper. De laatste goal voor Putse was een fantasiebal van Dries. Maar op het einde scoorde AKC nog twee keer.

De eindscore Putse-AKC 6-11.

22 keer bekeken