Kern: Putse - Riviera 14-18

In deze belangrijke wedstrijd om de eerste plaats opende Putse al snel de score maar verder gaven de ploegen mekaar in de aanvangsfase geen duimbreed toe. Gevolg was een 3-3 stand na een kwartier.

Vanaf dan begon Riviera zijn stempel te drukken op de wedstrijd en liep geleidelijk uit naar 3-6. Putse reageerde en na 30 minuten hingen de bordjes terug gelijk. Toch haalden de bezoekers de rust met een 7-8 voorsprong.

Die werd onmiddellijk na de pauze uitgebouwd tot 4 korven. Weer moest Geelblauw in de achtervolging. Dat lukte bijna bij 11-12, 10 minuten ver.

Maar dan werd de druk te groot voor het jeugdige Putse. Wat ze ook nog

probeerden, de 4-puntenkloof bleef op het bord. Bijgevolg nadert Riviera

met 1 wedstrijd minder gespeeld tot op 1 punt.

Ruben Nicasy scoorde 4 korven, Axel Van Genechten en Arne Beeck 3 stuks,

Nele Nauwelaers scoorde 2 keer, Jarne Hendrickx en Kelly Naveld 1 keer.

59 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

• Black Youtube Icoon