Kern: Putse - Riviera 14-18

In deze belangrijke wedstrijd om de eerste plaats opende Putse al snel de score maar verder gaven de ploegen mekaar in de aanvangsfase geen duimbreed toe. Gevolg was een 3-3 stand na een kwartier.

Vanaf dan begon Riviera zijn stempel te drukken op de wedstrijd en liep geleidelijk uit naar 3-6. Putse reageerde en na 30 minuten hingen de bordjes terug gelijk. Toch haalden de bezoekers de rust met een 7-8 voorsprong.

Die werd onmiddellijk na de pauze uitgebouwd tot 4 korven. Weer moest Geelblauw in de achtervolging. Dat lukte bijna bij 11-12, 10 minuten ver.

Maar dan werd de druk te groot voor het jeugdige Putse. Wat ze ook nog

probeerden, de 4-puntenkloof bleef op het bord. Bijgevolg nadert Riviera

met 1 wedstrijd minder gespeeld tot op 1 punt.

Ruben Nicasy scoorde 4 korven, Axel Van Genechten en Arne Beeck 3 stuks,

Nele Nauwelaers scoorde 2 keer, Jarne Hendrickx en Kelly Naveld 1 keer.

59 keer bekeken