U16B: Putse - Sparta Ranst

De puntentelling ging erg gelijk op, Putse heeft gemiddeld meer aan de leiding gestaan en is dus uiteindelijk met een mooie score van 10-7 gewonnen.

De eerste helft was een beetje zwakker, maar toen we de manier van spelen van Sparta Ranst onder de knie hadden ging het goed vlot. Enkel de uitwerking kon nog wat beter en natuurlijk ook de techniek kan altijd beter.

Ik vond het wel een plezante match, we waren wel goed bezig, het was eindelijk nog eens mooi weer en we waren gewonnen! Ik geef wel toe dat Sparta Ranst niet de sterkste ploeg is van onze reeks, maar dat maakt mij niet zoveel uit.

20 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte