Kern: Kwartfinale BvB Putse – Voorwaarts 14-18

De nummer 1 van de Topleague kwam op bezoek bij de nummer 1 van de Promoleague. Van het klasse verschil was in de eerste helft niets te merken behalve bij het duwen onder de paal bleek Voorwaarts veel sterker. Daardoor kon Voorwaarts de rust ingaan met een doelpunt meer als Putse, 8-9.

De wedstrijd was nog maar juist begonnen of de spelers konden weer gaan rusten want door een technische panne viel het licht uit. Een dikke 5 minuten later kon de wedstrijd verder gaan. Putse kon vlug gelijk maken en zelfs een doelpunt uitlopen. Putse kon tot in de 55 ste minuut enigszins gelijke tred houden. Maar dan haalde Voorwaarts het laken naar zich toe en won uiteindelijk met 13-18.

Scoorde voor Putse Jarne Hendrickx 4 keer, Axel Van Genechten 3 keer, Nele Nauwelaers en Arne Beeck elk 2 keer, verder Amber Engels en Ruben Nicasy elk 1 keer.

24 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte