NATIONAAL TORNOOI U16

Met slecht weer vertrokken we op een zaterdagmorgen naar Ganda. De eerste wedstrijd van de dag, maar de vierde van het jeugdcompetitietornooi, moesten we tegen ASKC B. Op papier een haalbare kaart.

In het begin van de wedstrijd wisten we de korf niet eens hangen. Hier en daar gebeurde er een uitschuivertje. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd nog makkelijk met 7-0. De derde plaats in onze poule was verzekerd.

We gingen spelen voor de 9-de tot de 12-de plaats. De eerste match tegen Floriant, weeral in de gietende regen. Het was ook niet de moeilijkste tegenstander. De doelpunten werden zowat verdeeld over onze spelers. Einde 12-5 winst voor Putse.

Door deze winst speelden we tegen Sikopi voor de 9-de of 10-de plaats. Dit was een ander verhaal, na een paar minuten stonden we met 3-0 achter. Als team vochten we terug en kwamen we 4-7 voor. Door meerdere penalty's kwam Sikopi terug in de match. We verloren met 11-8 de match en eindigden op een 10-de plaats.

Die dag is iedereen voor elkaar door het vuur gegaan en stonden we er als 1 team!

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte