NATIONAAL TORNOOI U16

Met slecht weer vertrokken we op een zaterdagmorgen naar Ganda. De eerste wedstrijd van de dag, maar de vierde van het jeugdcompetitietornooi, moesten we tegen ASKC B. Op papier een haalbare kaart.

In het begin van de wedstrijd wisten we de korf niet eens hangen. Hier en daar gebeurde er een uitschuivertje. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd nog makkelijk met 7-0. De derde plaats in onze poule was verzekerd.

We gingen spelen voor de 9-de tot de 12-de plaats. De eerste match tegen Floriant, weeral in de gietende regen. Het was ook niet de moeilijkste tegenstander. De doelpunten werden zowat verdeeld over onze spelers. Einde 12-5 winst voor Putse.

Door deze winst speelden we tegen Sikopi voor de 9-de of 10-de plaats. Dit was een ander verhaal, na een paar minuten stonden we met 3-0 achter. Als team vochten we terug en kwamen we 4-7 voor. Door meerdere penalty's kwam Sikopi terug in de match. We verloren met 11-8 de match en eindigden op een 10-de plaats.

Die dag is iedereen voor elkaar door het vuur gegaan en stonden we er als 1 team!

19 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

• Black Youtube Icoon