Kern: Hoboken/Mercurius - Putse 16-23

In deze aan hoog tempo gestartte wedstrijd wist thuisploeg Hoboken het Putse leidersteam het vuur aan de schenen te leggen. Dat duurde tien minuten tot bij een 4-5 stand.

Maar blijkbaar hadden zij op hun adem getrapt want geelblauw duwde door en de score liep op. Van alle kanten vond Putse de weg naar de korf en via 8-11 na 20 minuten ging het naar een 10-17 ruststand.

Spanning was er niet meer in de tweede helft. Het tempo zakte, Hoboken kon geen echte vuist maken en Putse beperkte zich tot het controleren van de wedstrijd.

Zondag komt Meeuwen op bezoek en dat is de eerste echte test voor onze leidersploeg, dus supporteren!

Alle acht basisspelers scoorden zondag. Topper was Jarne Hendrickx met 5 treffers. Arne Beeck en Axel Van Genechten volgden met 4 stuks en Ruben Nicasi met 3. De dames Nele Nauwelaers, Amber Engels en Kelly Naveld scoorden 2 keer en tenslotte Karen Naveld.

43 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

• Black Youtube Icoon