Kern: Hoboken/Mercurius - Putse 16-23

In deze aan hoog tempo gestartte wedstrijd wist thuisploeg Hoboken het Putse leidersteam het vuur aan de schenen te leggen. Dat duurde tien minuten tot bij een 4-5 stand.

Maar blijkbaar hadden zij op hun adem getrapt want geelblauw duwde door en de score liep op. Van alle kanten vond Putse de weg naar de korf en via 8-11 na 20 minuten ging het naar een 10-17 ruststand.

Spanning was er niet meer in de tweede helft. Het tempo zakte, Hoboken kon geen echte vuist maken en Putse beperkte zich tot het controleren van de wedstrijd.

Zondag komt Meeuwen op bezoek en dat is de eerste echte test voor onze leidersploeg, dus supporteren!

Alle acht basisspelers scoorden zondag. Topper was Jarne Hendrickx met 5 treffers. Arne Beeck en Axel Van Genechten volgden met 4 stuks en Ruben Nicasi met 3. De dames Nele Nauwelaers, Amber Engels en Kelly Naveld scoorden 2 keer en tenslotte Karen Naveld.

43 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte