NATIONAAL TORNOOI U10

Met 15 super gemotiveerde U10’ers vertrokken we richting Vorselaar voor ons Nationaal tornooi. De zon was ons gunstig gezind, wat kon er nu nog mis gaan.

Twee putse ploegen stonden klaar om aan hun wedstrijden te beginnen.

Mooi samen spel en goede passing leveren ons mooie resultaten op. Soms moeten we ook eens een korf incasseren maar al snel scoren we terug.

We hebben ook nog wel wat werk puntjes, maar we zijn op goede weg, en spelen als één team. Aan de rand animatie hebben we niet kunnen deelnemen, omdat er altijd wel een ploeg moest spelen, maar de speeltuin maakte veel goed.

Super gespeeld U10’ers

Karin en Dominique