Kern: Putse – Catba 18-14

De bezoekers waren naar Putte gekomen met de bedoeling hun huid duur te verkopen.

Met een strakke verdediging legden zij de Putse aanval lam in de eerste helft, namen telkens voorsprong, liepen uit naar 4-6 op het halfuur. Maar Putse kon de schade toch beperken bij de rust met een 6-7 tussenstand.

In de tweede helft ging het nog even naar 6-8 maar dan kwam de Putse turbo toch op gang. Via 9-9 ging het in één ruk naar 15-9. Catba kon het tempo niet meer volgen en na een 17-10 tussenstand kon geelblauw op zijn lauweren rusten. Hiervan maakten de bezoekers toch weer gebruik om de kloof te verkleinen maar de Putse zege kwam niet

gevaar en met 8 op 8 staan de Puttenaars op kop in de Promo-League.

Amber Engels en Kelly Naveld scoorden 4 keer. Jarne Hendrickx 3 keer.

Yannick Meys, Axel Van Genechten en Ruben Nicasy maakten 2 korven en Arne Beeck 1.

64 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte