Kern: Achste finale BvB Putse – Spartacus 23-11

Deze bekerwedstrijd bleek een gemakkelijke klus voor het Putse

korfbalteam. Bij de rust stond er reeds 13-4 op het bord.

In de tweede helft werd het volledige team vervangen door de bankzitters maar het spelbeeld veranderde niet. Na een korte aanpassing van dezen liep het verschil ook dan verder op. Topscoorders waren Rani Asselberghs met vier en Kelly Naveld met 3 korven.

25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

Volg ons

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte