Kern: Minerva - Putse 15-21

Putse moest naar Minerva, een ploeg waar ze het laatste jaar het onderspit moesten delven. Putse scoorde wel als eerste maar door het achter verdedigen van Minerva hadden ze het lastig om afstand te nemen. Het bleef gelijk opgaan tot in de 27ste minuut. Toen kon Putse een kloofje slaan. De spelers gingen de rust in met 3 doelpunten verschil, 8-11.

Na de rust kon Putse weer als eerste scoren, maar Minerva kon na 9 minuten terugkomen tot op 1 goal. Toen sloeg de turbo van Putse weer aan. Met nog 17 minuten te spelen maakten ze een kloof van 5 doelpunten. Die voorsprong gaven ze niet meer uit handen. Putse kon de kloof op het einde nog uitdiepen tot 6. Einde 15-21.

Arne Beeck en Verdi Van Reusel scoorden elk 5 keer, Amber Engels en Kelly Naveld scoorden elk 3 keer, Yannick Meys scoorde 2 keer, Karen Naveld, Nele Nauwelaers en Axel Van Genechten scoorden elk 1 keer.

45 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte