Kern: Putse - Temse 18-7

Putse begon goed aan de wedstrijd en scoorde als eerste, maar het kreeg in het begin van de wedstrijd een tegenslag te verwerken. Regis viel gekwetst uit.

Putse kon nog wel 2-0 uitlopen maar daarna was Temse aan zet en kon gelijk maken. Na tien minuten had Putse de opdoffer verwerkt en draaide de ploeg op volle toeren. Voor de rust scoorden ze nog 10 keer achter elkaar. Ruststand 12-2.

Na de rust probeerde Temse nog iets terug te doen. Maar Putse dat ondertussen het tempo had laten zakken hield de wedstrijd onder controle. De laatste 5 minuten was het dan tijd voor de applaus vervangingen.

Putse scoorde in de tweede helft nog 6 keer en Temse nog 5 keer, uitslag 18-7. Voor Putse scoorde Ruben Nicasi 5 keer, Amber Engels en Arne Beeck scoorden elk 4 keer, Kelly Naveld en Nele Nauwelaers scoorden 2 keer en Axel Van

Genechten scoorde 1 keer.

75 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte