Kern: Putse – Leuven 26-16

De openingswedstrijd van het nieuwe korfbalseizoen beloofde een pittige wedstrijd te worden op het kunstgrasveld. Maar na een tiental minuten stond Putse 4-1 voor.

De bezoekers wilden reageren maar geelblauw hield hen op afstand, bouwde zelfs zijn voorsprong uit en met de rust in zicht liep de stand op naar 14-9.

In het eerste kwartier na de rust vlotte het minder voor Putse. Op kousevoeten sloop Leuven dichterbij en na 20 minuten stond het 16-13. De Puttenaars echter voelden het gevaar en verhoogden het tempo.

Nog een vijftal minuten bleef het spannend en na een 18-15 tussenstand loste Leuven de rol en vlot scorend korfbalde Putse nog naar een ruime zege.

Topschutter werd Ruben Nicasy met 9 korven. Arne Beeck volgde met 7 stuks en Kelly Naveld met 4. Yannick Meys scoorde 3 keer, Karen Naveld 2 en Régis De Preter 1 keer.

57 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

• Black Youtube Icoon