Kern: Putse – Leuven 26-16

De openingswedstrijd van het nieuwe korfbalseizoen beloofde een pittige wedstrijd te worden op het kunstgrasveld. Maar na een tiental minuten stond Putse 4-1 voor.

De bezoekers wilden reageren maar geelblauw hield hen op afstand, bouwde zelfs zijn voorsprong uit en met de rust in zicht liep de stand op naar 14-9.

In het eerste kwartier na de rust vlotte het minder voor Putse. Op kousevoeten sloop Leuven dichterbij en na 20 minuten stond het 16-13. De Puttenaars echter voelden het gevaar en verhoogden het tempo.

Nog een vijftal minuten bleef het spannend en na een 18-15 tussenstand loste Leuven de rol en vlot scorend korfbalde Putse nog naar een ruime zege.

Topschutter werd Ruben Nicasy met 9 korven. Arne Beeck volgde met 7 stuks en Kelly Naveld met 4. Yannick Meys scoorde 3 keer, Karen Naveld 2 en Régis De Preter 1 keer.

57 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte