March 26, 2018

Voor een plaats in de topreeks trof Putse de voorlaatste uit de korfballeague, Scaldis. Na een eerste kwartier, waarin Scaldis de bovenhand nam, klom de score op naar 4-7. 

Vanaf dan nam Putse de wedstrijd in handen. Zij begonnen de voormalige topclub te domineren en m...

March 26, 2018

Putse opende bij de eerste aanval de score maar het waren de Kempenaars die het eerste kwartier voor hun rekening namen en uitliepen naar 1-5.

Bijgevolg stonden onze youngsters voor een zware taak om die kloof te dichten. Zij slaagden daar bijna in en kwamen terug tot o...

March 19, 2018

Onze Putse jonkies maakten er tegen Temse  een spannende wedstrijd van. Beide ploegen waren mekaar waard en de verdedigingen gaven weinig weg. Toch liep Putse tien minuten ver uit naar 3-1 maar vrij snel antwoordde Temse met 3-3 tot gevolg.

Dan volgde een kwar...

March 19, 2018

Tegen een ongenaakbaar Boeckenberg speelde de Putse U19 een dijk van een wedstrijd maar moest de winst toch aan de tegenstander laten. Van in het begin was het spanning troef. Om beurten scoorden de teams en na 10 minuten stond het 5-5.

Hierna zette Boeckenberg meer dr...

March 12, 2018

Niet goed voor hartlijders was deze wedstrijd om een plaats voor de runner-up finale tussen nummers twee en drie in de rangschikking. Sikopi moest winnen maar Putse nam, na een studieronde en 3-3, de wedstrijd in handen.

Na een twaalftal minuten stond er voor het eerst...

March 11, 2018

Het zaalseizoen zit er bijna op en we zien dat het goed is. 

Maar liefst 3 van onze topploegen gaan naar Herentals. 

Volgende week gaan onze U19 en U14 alvast strijden voor een plaatsje in de finale. 

Een week later is het aan onze Fanions om zich te meten met de 7e van d...

March 5, 2018

Op bezoek bij rode lantaarn Vobako begon Putse scherp aan de wedstrijd en schoot snel de 0-4 op het bord. De thuisploeg wilde wel reageren maar toch liep geelbauw verder uit naar 4-10 na een elftal minuten.

Even werd er gas teruggenomen en Vobako sloop op kousevoeten d...

Het hart beweegt, maar de hand doet het werk

Het vrijwilligerswerk wordt niet voor niets, en zowat overal ter wereld, gesymboliseerd door één, twee of meerdere handen. Terwijl het hart mensen vaak in beweging zet om te vrijwilligen, doet de hand het werk.

De hand reikt u...

March 1, 2018

Verschillende van onze ploegen zijn nog in de running voor kruisfinales. Anderen zijn al bijna zeker van een 1e plaats en sommigen zullen nog alles moeten geven om die 1e plaats vast te stellen. Allemaal talrijk aanwezig dus tijdens de laatste wedstrijden van het zaals...

Please reload

Recent Posts

February 11, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte