Tinstraat 11, 2580 Putte

Kern: Temse - Putse 10-19

April 16, 2018

De eerste wedstrijd buiten na de zaal is meestal een aanpassingswedstrijd. Maar Putse had blijkbaar geen moeite met de overgang van zaal naar veld, ook al regende het. Putse scoorde vlot en kwam al snel 0-7 voor.

Temse was blijkbaar verrast door de snelle start en kon na een kwartier  voor het eerst tegen scoren. Maar Putse hield alles onder controle en had met de rust nog 5 doelpunten voorsprong, 4-9.

Temse probeerde in het begin van de tweede helft het laken naar zich toe te trekken, maar dichter dan op 3 doelpunten kwamen ze niet, 7-10. Toen schakelde Putse een versnelling hoger en Temse kwam er bijna niet meer aan te pas. De eindscore was dan ook duidelijk 10-19.

Scoorden voor Putse Arne Beeck, Axel Van Genechten en Ruben Nicasy elk 5 keer, Seppe Geens 2 keer, verder scoorden nog Amber Engels en Nele Risch.