Tinstraat 11, 2580 Putte

Kern: Vobako – Putse 18-23

March 5, 2018

Op bezoek bij rode lantaarn Vobako begon Putse scherp aan de wedstrijd en schoot snel de 0-4 op het bord. De thuisploeg wilde wel reageren maar toch liep geelbauw verder uit naar 4-10 na een elftal minuten.

Even werd er gas teruggenomen en Vobako sloop op kousevoeten dichterbij tot  8-11. Maar naar de rust toe stelde Putse orde op zaken en liep terug uit naar een 8-17 ruststand.

Bij de thee was Putse echter in slaap gevallen, het duurde bijna een kwartier vooraleer nog eens werd gescoord. Intussen had Vobako de kloof verkleind naar

5 korven. Even werd het terug 12-20 op het kwartier maar dan was voor Putse het vat af en volgde een zeer zwak wedstrijdeinde waarin de thuisploeg terug kwam naar 18-23.

Ondanks de zwakke tweede helft kwam de zege niet in gevaar. Met 9 korven was Arne Beeck topscoorder. Axel Van Genechten maakte 4 korven, Tijs en Seppe Geens 3 stuks. Kelly Naveld trof 2 keer raak, Amber Engels en Nele Risch 1 keer.