Kampioenen!?

March 1, 2018

Verschillende van onze ploegen zijn nog in de running voor kruisfinales. Anderen zijn al bijna zeker van een 1e plaats en sommigen zullen nog alles moeten geven om die 1e plaats vast te stellen. Allemaal talrijk aanwezig dus tijdens de laatste wedstrijden van het zaalseizoen om onze jeugd, senioren en gewestelijken naar de kruisfinales of het kampioenschap te juichen!

U19A

Nog vol aan de bak de laatste wedstrijden en misschien plaatsen ze zich wel als 4e voor de kruisfinales.

U19B

Mooie 2e plaats op slechts 2 punten van leider Verde. Kom op de eerste plaats wacht nog op jullie toppers!

U16A

Met een doelpuntensaldo van 104 punten momenteel een mooie eerste plaats. Ganda volgt op 1 punt. Nog alle wedstrijden winnen en die 1e plaats vasthouden dus!

U16B

Wauw – samen met Voorwaarts op nummer 1. Zorgen dat jullie de laatste wedstrijden winnen, en jullie doelpuntensaldo hoger dan Voorwaarts krijgen. De eerste plaats is nog in zicht. Go for it!

U14A

Mooie 2e plaats op dit moment, maar … de nummers 2 tem 6 staan slechts op 4 punten verschil van elkaar. Alles kan dus nog … er vol tegenaan, alles geven en misschien ook hier wel kruisfinales.

U14B

Mooie 3e plaats met 3 punten achter op de eerste. Misschien moeilijk om de eerste te behalen, maar niets is onmogelijk.

U12A

Hard gestreden maar met een 6e plaats spijtig genoeg geen zicht meer op de kruisfinales. Toch knap gedaan jongens en meisjes, jullie hebben een mooie progressie gemaakt! De laatste wedstrijden nog alles geven en dan op naar het veld.

U12B

Knappe eerste plaats met 2 punten voor op Appels! Blijven knallen en die eerste plaats vasthouden.

Senioren

Onze B en C-ploeg kunnen dit weekend de titel binnenhalen als ze hun wedstrijden tegen Vobako winnen. Alle supporters op post om hen naar de titel te schreeuwen! De C-ploeg bijt de spits af om 12u15, daarna is het de beurt aan de B-ploeg om 14u00.

Onze A-ploeg zal moeten winnen van Vobako als ze in de running willen blijven voor de 2e plaats. Bij winst zal het voor hen spannend blijven tot de laatste speeldag. Bij verlies zou de 2e plaats wel eens buiten zicht kunnen komen.

Kom op toppers alles geven en met de 6 op 6 naar huis!

Gewestelijken

Putse 3 met een mooie 4e plaats, maar er is nog zicht op plaats 3. Kom op – Go for it!

Putse 4 knap gedaan, een mooie eerste plaats met 2  punten voor op nummer 2. Blijven knallen en vasthouden die eerste plaats.

Putse 5, knap gestreden tegen alle ploegen met een 2 en 4 achter hun naam :-)

Hou het plezier erin en drink er gezellig eentje na het zaalseizoen!