Tinstraat 11, 2580 Putte

Kern: Catba - Putse 23-31

December 18, 2017

Catba, met 1 punt minder in de rangschikking, begon aan hoog tempo aan de wedstrijd en 4-2 na 5 minuten. Dan begon Putse te antwoorden. Geelblauw  effende de stand en na een tiental minuten, bij 7-7, kwam er afscheiding.

Van alle kanten raakschietend liepen de Puttenaars uit en de thuisploeg verloor zowaar de pedalen. Via een 10-15 ging het naar een ruime 10-19 ruststand.

Bij de aanvang van de tweede helft dacht Putse de schaapjes op het droge te hebben maar Catba dacht er anders over. Met  alle middelen trachtten zij terug

in de wedstrijd tekomen en een kwartier ver werd de achterstand gehalveerd, 20-25. Een waarschuwing voor geelblauw dat zich dan toch ging herpakken.

Na 20 minuten werd het  nog 22-27 maar in  de laatste minuten liep het verschil  terug op  naar 23 – 31. Putse gaat nu de eindejaarsperiode in met een gedeelde tweede plaats.

En bij deze gelegenheid wenst Putse korfbalclub aan alle leden, ouders, vrienden en supporters een gelukkig, gezond en sportief jaar toe in 2018.

Topscoorders op Catba: Seppe Geens en Axel Van Genechten met 7 korven,  Arne Beeck met 6. Robin Thierie, Karen Naveld en Amber Engels scoorden 3 keer. Nele Risch en Nele Nauwelaers 1 keer.