Tinstraat 11, 2580 Putte

Kern: Putse - Meeuwen 20-25

December 12, 2017

Putse wist dat Meeuwen op revanche uit was na hun nederlaag in de  veldcompetitie op het veld van Putse. Putse begon goed aan de wedstrijd en na twee minuten stond het 3-0. Daarna kwam Meeuwen in de match.

Na twaalf minuten kwamen ze terug tot op 1 doelpunt. Putse kon daarna even de kloof terug vergroten tot 3 doelpunten. Toen ging een speler van Meeuwen reclameren tegen de lijnscheidsrechter. Deze reageerde bizar zodat de scheidsrechter de raad van de bondsverantwoordelijke moest vragen.

Nadat hij de twee kapiteins bij zich had geroepen kon de wedstrijd na 5 minuten terug beginnen. De rust kwam Putse niet ten goede. Op slag van rust kwam Putse achter, 10-11.

Dit kwam Putse niet echt meer te boven in de tweede helft. Na twaalf minuten hadden ze zelf een achterstand van 7 doelpunten. Hoe dat Putse ook maar probeerde, veel dichter dan 5 doelpunten kwamen ze niet.

De einduitslag werd dan ook 20-25. Scoorden voor Putse: Robin Thierie 6 keer, Arne Beeck, Jarne Hendrickx en Seppe Geens 3 keer, Axel van Genechten 2 keer  verder scoorden elk 1 keer Amber Engels, Kelly Naveld en Nele Rish.