Tinstraat 11, 2580 Putte

Kern: Hoboken/Mercurius - Putse 16-23

October 2, 2017

In deze aan hoog tempo gestartte wedstrijd wist thuisploeg Hoboken het Putse leidersteam het vuur aan de schenen te leggen. Dat duurde tien minuten tot bij een 4-5 stand.

Maar blijkbaar hadden zij op hun adem getrapt want geelblauw duwde door en de score liep op. Van alle kanten vond Putse de weg naar de korf en via 8-11 na 20 minuten ging het naar een 10-17 ruststand.

Spanning was er niet meer in de tweede helft. Het tempo zakte, Hoboken kon geen echte vuist maken en Putse beperkte zich tot het controleren  van de wedstrijd.

Zondag komt Meeuwen op bezoek en dat is de eerste echte test voor onze leidersploeg, dus supporteren!

Alle acht basisspelers scoorden zondag. Topper was Jarne Hendrickx met 5 treffers. Arne Beeck en Axel Van Genechten volgden met 4 stuks en Ruben Nicasi met 3. De dames Nele Nauwelaers, Amber Engels en Kelly Naveld scoorden 2 keer en tenslotte Karen Naveld.