• Hendrik Truyts

Putse 15 - 16 AKC

Deze wedstrijd tussen nummer 3 en 4 van het klassement beloofde een spannend duel te worden. En dat werd het, alhoewel mooi is wat anders. Putse nam weer een vliegende start en liep uit naar 5-1 na een twaalftal minuten. Maar dan kwam AKC meer en meer in de wedstrijd, legde de Putse aanvallen lam en kwam langszij bij 6-6. In de laatste minuten voor de rust namen zij de leiding in handen en die kwam met een 7-9 tussenstand.

Bij de herneming scoorden zij eerst en keek Putse tegen een 3-puntenkloof aan. In een tien minuten lange achtervolging kwam Putse toch terug tot 12-12 maar op voorsprong geraken, dat lukte niet. Weer kon AKC 2 korven uitlopen maar met nog 4 minuten op de klok kwam geelblauw weer op gelijke hoogte. Maar het waren de bezoekers die de laatste korf binnenknalden en zich verzekerden van de derde plaats.

Arne Beeck scoorde 4 en Regis De Preter 3 keer. Nele Risch, Tijs Geens en Axel Van Genechten scoorden 2 keer. Ruben Nicasy en Diete Hendrickx 1 keer.

Jos V

92 views