Putse Korfbalclub?

Bij de Putse Korfbalclub voel je je onmiddellijk thuis

Putse Korfbalclub staat voor veel plezier, een toffe sfeer en vele leuke sportieve en neven activiteiten.

Putse Korfbalclub speelt zowel recreatief als competitiekorfbal. Wij hebben ook onze eigen G-korfbal ploeg.

Dit seizoen speelt onze kern zowel op het veld als in de zaal in de topleague.

Wij dragen onze Jeugdwerking zeer hoog in het vaandel.

In 2016 hebben we de gouden medaille voor beste jeugdwerking voor korfbal in België gekregen.

Kom gerust een keer langs en je zal zien waarom al onze leden Putse Korfbalclub zo leuk vinden.

Onze teams

Binnen de Putse korfbalclub spelen op dit moment 18 ploegen, waarvan 11 jeugdploegen. Onze jeugdploegen trainen 2 keer per week.

Verder hebben we nog onze senioren, zij spelen mee in de top 12 van het Belgisch korfbal. Onze kern speelt zowel op het veld als in de zaal in de topleague.

Daarnaast hebben we ook onze eigen G-korfbal ploeg.

Tot slot hebben we ook nog onze gewestelijken en recreanten, zij trainen 1 keer per week.

Zin in korfbal? Mail naar putse@korfbal.be of gebruik het contactformulier voor specifieke trainingsmomenten.

Activities & Events
@ PKC

Bij de Putse korfbalclub hechten we ook veel belang aan nevenactiviteiten. Doorheen het jaar zorgen we ervoor dat onze leden zich kunnen uitleven op onze talrijke activiteiten.

Putse Korfbalclub