HMKC U19A – Putse U19A

04/02/2024
EINDSTAND 10-23

Afgelopen zondag speelde onze U19 A een wedstrijd op HMKC. Na een spannende wedstrijd van onze B ploeg tegen HMKC heeft onze A ploeg laten zien wie de sterkste is. We kwamen aan het begin van de wedstrijd al snel op een achterstand van 1-0, daarna wist Paulien snel de gelijkmaker te maken. De wedstrijd ging hierna gelijk opgaand tot 3-3. Hierna scoorde Amber de 3-4 en lopen we in de eerste helft uit tot 6-10 . In de tweede helft scoorde HMKC weer snel en stond het 7-10. Hierna kwamen we terug in de wedstrijd en wist Noah de 7-12 te scoren. Daarna wist HMKC weer te scoren, maar hadden we snel een antwoord klaar en wisten we 4 keer achter elkaar te scoren tot HMKC weer tot scoren kwam. Uiteindelijk wist Jens de laatste goal te maken en eindigde de wedstrijd met een eindstand van 10-23
Scoorden voor Putse: Lien (5x), Femke (5x), Noah (4x), Jens (4x), Siebe (2x), Amber (1x), Paulien (1x), Milan (1x)